Groene Sleutel Hotels Belgie

In Brussel wordt het gemplementeerd door GoodPlanet en door Inter-Environnement Wallonie IEW in samenwerking met verschillende partners waaronder visitbrussels Brussels Hotels Association en Brussels Special Venues. Woutershof is een jeugdverblijf gericht naar jeugdbewegingen andere jeugdverenigingen en scholen gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied.


Verblijven Met Ecolabel In Wallonie Ecologische Vakanties


Toeristische adressen die het keurmerk kunnen ontvangen zijn campings gastenkamers hotels jeugdverblijven meetinglocaties vakantiecentra en vakantiewoningen.

Groene sleutel hotels belgie. Van Broeckmans Elly op Pinterest. Het hotel wordt volledig gerenoveerd en schoongemaakt met ecologische producten en op het menu vindt u veel bio en lokaal lekkers. 2-jul-2012 - Bekijk het bord Groene Sleutel hotels.

Sommige hotels functioneren volledig op. Meer informatie over De Groene Sleutel vind je onder andere op de webstek van Toerisme Vlaanderen of Goodplanet. De sleutel naar een duurzamere wereld De pijlers van Green Key Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland en daar zijn we trots op.

Als laureaat van de Groene Sleutel Ecolabel aanvaarden we ecocheques. Bijna 700 Nederlandse bedrijven hebben dit keurmerk inmiddels verkregen - van hotels en restaurants tot dierentuinen en bungalowparken. Het gaat om een internationaal.

De Groene Sleutel is een initiatief van de Foundation for Environmental Education FEE. Het label legt een aantal verplichte criteria op die vooral gericht zijn op energie water en afval. In de lijst met producten die je met ecocheques ecopass kunt betalen zitten er sinds de jongste update van 1 juni 2015 toeristische infrastructuren met het Groene Sleutel-ecolabel.

Samen op citytrip of gewoon een romantisch weekendje weg. En de Ardennen comfortabele en gastvrije hotels landelijke vakantiehuizen jeugdherbergen en gastenkamers. Jaarlijks reiken Toerisme Vlaanderen en GoodPlanet Belgium de Green Key uit voordien de Groene Sleutel.

Toeristisch ondernemingen met een Groene Sleutel voldoen aan een hele reeks criteria inzake energie water en mobiliteit. Met de Green Key belonen Toerisme Vlaanderen en GoodPlanet Belgium uitbaters van toeristische ondernemingen in Vlaanderen voor de inspanningen die ze leveren voor het leefmilieu. Belga Toerisme Vlaanderen en de Bond Beter Leefmilieu hebben maandag in Hasselt een Groene Sleutel uitgereikt aan 115 toeristische bestemmingen in Vlaanderen.

Voor wie gezellig wil overnachten bieden Walloni. De Groene Sleutel is een milieulabel. Uniek gelegen op de top van de Kemmelberg prachtige terrassen met grandioos uitzicht op Frans-Vlaanderen.

NH Hoteles heeft momenteel 20 nieuwe hotels in aanbouw die het portfolio zullen uitbreiden met bijna 2500 nieuwe kamers. Of kies voor een van de mooi gelegen campings voor een standplaats of huuraccommodatie. Groene sleutel 2015 - 851 Europa Amerika en Afrika.

Groene hotels met zon certificatie voldoen aan strenge normen op het gebied van duurzaamheid en milieu. Zo moet een deel van de lampen energiezuinig zijn mogen de kranen een bepaald debiet niet overschrijden en moet het afval selectief worden ingezameld. Hier vinden jullie de beste hotel deals voor jullie uitstapje weekendje weg of korte vakantie.

De Panne is ideaal voor jonge gezinnen Plopsaland Plopsaland zwembad Natuurcentrum De Nachtegaal Rosaliewandeling en biedt veel activiteiten. Jij wilt genieten van een leuk uitstapje samen met je partner super leuk. Meer informatie op de website van de Green Key.

Bekijk meer ideen over hotels groen allergien. Voor de hotel- enof restaurantbezoekers betekent deze Groene Sleutel erkenning voor 2021 praktisch bijvoorbeeld dat ze eventueel hun rekening ook met ecocheques kunnen betalen. Klanten kunnen ecocheques gebruiken in hotels met een Groene Sleutel Klanten kunnen vanaf nu ook hun verblijf en of attracties met een Ticket ecocheque betalen.

Al sinds 15 jaar jullie hotel specialist. The hotel accepts both the paper and electronic version of Consumption Vouchers issued by Sodexo and Edenred for the payment of any stay including Spa or restaurant services at the check-out at the reception. Zowel Belgische EdenRED Sodexo als Monizze.

Green Key Groene Sleutel Clef Verte Dolce la Hulpe Brussels. Het natuurstenen gebouw in 1954 als berghotel opgericht door Baron Jacques Bruneel de la Warande straalt. Zo weet je zeker dat de hotels bewust omgaan met energie gas en water en dat ze op een milieuvriendelijke manier schoonmaken.

Uitstekende gastronomische klassieke en eigentijdse keuken. Goed voor de bezoekers goed voor de uitbater.


Groene Hotels Tips Voor Een Duurzame Vakantie



16 Ideeen Over Groene Sleutel Hotels Hotels Groen Allergieen



Thon Hotel Bristol Stephanie Louizalaan Thon Hotels



16 Ideeen Over Groene Sleutel Hotels Hotels Groen Allergieen



Behaal Nu Ook Uw Groene Sleutel Label Hotels Regio Brugge



Verblijven Met Ecolabel In Wallonie Ecologische Vakanties



From Paul Asselman



Verblijven Met Ecolabel In Wallonie Ecologische Vakanties



16 Ideeen Over Groene Sleutel Hotels Hotels Groen Allergieen



Https Www Mvovlaanderen Be Sites Default Files Media Groene 20sleutel 202015 0 Pdf



Popular Posts

Groene Aanslag Tegels Verwijderen Met Strooizout

Kind Rok Groen Plisse

Groene Boekje Facq Homeopathie

Best Hotels In Cornwall

Gemeenteraadsleden Groen In Gent

Ikea Tapijt Rond Groen

Groene En Rode Smiley

Horizon City Hotel Rhodos