Het Groen Kwartier Restaurant

Intussen heeft t Groen Kwartier al veel groene harten in Antwerpen sneller doen slaan. Een voormalige industrile site in t Groen Kwartier in Antwerpen getransformeerd tot een walhalla voor vijfentwintig landbouwers en culinaire creatievelingen.


Groen Kwartier Antwerpen Cafe Nation Antwerpen Groen Militair


Star restaurant The Jane is located in the middle of Het Groen Kwartier.

Het groen kwartier restaurant. Bar Design Awards werd uitgeroepen tot het mooiste restaurant ter wereld. Duval oprichter van Duval Guillaume koos voor t Groen Kwartier. In de zomer van 2008 bij de lancering van t Groen Kwartier streek in de kapel reeds een trendy en hypermoderne lounge bar neer.

De stad wilde het gebied integreren in de bestaande stad en er. Zeker het proberen waard. T Groen Kwartier is al sinds het begin van de vorige eeuw bekend als het Militair Hospitaal.

Sep 12 2017 De leukste hotspots in Het Groen Kwartier. Be it in the Upper Room Bar not yet the restaurant itself. Apr 28 2019 De site van het Militair Hospitaal in wat Antwerpenaren het Groen Kwartier noemen is een uitvloeisel van de uitbreiding van de stad Antwerpen in de 19 de eeuw.

Zoek je een restaurant in de omgeving van Boomgaardstraat 2018 Antwerpen. Tot in de jaren 90 vervulde het inderdaad die functie. Heerlijke pizza in het groen kwartier.

Gedurende vier maanden was het een rustpunt in de stad waar je in de kapel chic kon eten of met een glas wijn in de. Groen Kwartier krijgt luxehotel met wellness shop en 44 hotelkamers. Van Mieke Vogels op Pinterest.

Nu vormt T Groen Kwartier een nieuwe trekpleister voor jong en oud. In de wijk Haringrode in het district Antwerpen Antwerpen 7 op de grens met Zurenborg en Berchem ligt het Groen KwartierDe naam Groen Kwartier verwijst naar het oude Militair Hospitaal Antwerpen aan de Marialei waar vroeger militairen verzorgd werden en het aangrenzende arsenaal aan de Lange Leemstraat die samen in de plaats kwamen van het in 1885 gesloopte Fortje 4 uit. - Bekijk 47 reizigersbeoordelingen 12 onthullende fotos en goede aanbiedingen.

In de oude kapel opende topchef Sergio Herman in 2014 zijn restaurant The Jane dat door de Restaurant. A new and green neighborhood. Site t Groen Kwartier Paradeplein 1 2018.

22 ranked on the 100 Best Restaurants in the district Antwerpen AUGUST Jules Bordetstraat 5 Het Groen Kwartier 2018 Antwerpen. In de stookplaats zal hij creatieve co-workingspace installeren. Half april opende restaurant August in het groen kwartier in Antwerpen de deuren.

Wat er zich achter die muren bevond wist niemand. Een geheel van foodspots en groene bedrijven waarbij de nadruk ligt op economie en lokale producten. Around our corner you can find het Groen Kwartier a new and green neighborhood that was a former military hospital site.

Tot projectontwikkelaars de unieke ligging van het terrein ontdekten en er een duurzaam woonproject van maakten. Skip to content. Bites A taste of traveling around the world.

Eten kan bij BBQ-restaurant Black Smoke en The Butchers Son dat laatste van Bert Jan Michielsen chef-kok en Luc Dickens. Het is het nieuwe restaurant van Nick Bril die ook nog steeds de chef is in The Jane van Sergio Herman 200 meter verderop. 7-jan-2020 - Bekijk het bord Groen Kwartier.

Wie tien jaar geleden langs het Militair Hospitaal reed zag alleen maar hoge bakstenen muren. Op Pocketrestobe vind je elk restaurant brasserie bistro of eetcafe hier in de buurt. Bekijk meer ideen over antwerpen militair groen.

Het team achter boetiekhotel Hotel Julien opent op 12 april het nieuwe hotel August. Toen werd immers de blokkade van de Schelde door de Nederlanders opgeheven waardoor de stad inpakweg veertig jaar tijd vervijfvoudigde. In August is het dan weer de sous-chef van Nick Bril Pieter Starmans die in.

Posts about het groen kwartier written by shotsandbites. Daarna kocht de stad Antwerpen de site. Vroeger alleen brouwerij nu ook geopend voor publiekProef een biertje en ga langs bij chocolatier Jitsk Heynincks bakker Kenney Van Hoorick kaasaffineurs Van Tricht en slager Luc De Laet.

Sluit je aan bij t Groen Kwartier. It was a tough job getting a reservation to The Jane which opened its doors early 2014. Bezoekers van t Groen Kwartier Antwerpen om activiteiten events en bezoeken te promoten.


Groen Kwartier Krijgt Eervolle Vermelding Op Italiaanse Gubbio Prize 2018 Antwerpen Hln Be



Koffie Lunch En Diner 8 Topadressen In Het Groen Kwartier In Antwerpen Antwerpen Groen Koffiebar



Koffie Lunch En Diner 8 Topadressen In Het Groen Kwartier In Antwerpen



Het Kwartiertje Nr022 2019 09 Herfst Editie By Het Kwartiertje Issuu



Ag Vespa T Groen Kwartier



A New And Green Neighborhood Yust



Former Chapel Of The Military Hospital In Groen Kwartier Now Home Of Famous Restaurant The Jane And Upper Room Bar Editorial Photography Image Of Exterior Military 190291827



Blog T Groen Kwartier Living And Working Combine In The City Centre



Ag Vespa T Groen Kwartier



Ag Vespa T Groen Kwartier



Popular Posts

Groene Aanslag Tegels Verwijderen Met Strooizout

Kind Rok Groen Plisse

Groene Boekje Facq Homeopathie

Best Hotels In Cornwall

Gemeenteraadsleden Groen In Gent

Ikea Tapijt Rond Groen

Groene En Rode Smiley

Horizon City Hotel Rhodos