Hg Groene Aanslagreiniger Kant En Klaar Gebruiksaanwijzing

HG groene aanslagreiniger klant. Deze verpakking bevat 5l HG groene aanslagreiniger kant amp.


Hg Groene Aanslagreiniger Kant En Klaar 5 Ltr Kopen Bij Hornbach


Dit product is toepasbaar op alle ondergronden.

Hg groene aanslagreiniger kant en klaar gebruiksaanwijzing. De groene aanslagreiniger is klaar voor gebruik en niet schadelijk voor gras en planten. Steek voor de behandeling eerst het aanwezige mos weg. De behandelde oppervlakken hoeven niet geschrobd enof nagespoeld te worden.

Deze toelating is geldig tot 31122024 of tot de datum van goedkeuring van de werkzame. De behandeling is even eenvoudig als effectief giet simpel de reiniger op het te behandelen oppervlakte en na 36 uur ziet u resultaat. Last van groene aanslag op muren schuttingen tegels of ramen.

Het anti-mos product van het merk HG verwijdert de bekende groenige sluier veroorzaakt door algen op je terras of oprit. Biologisch afbreekbaar en ongevaarlijk voor gras en planten. Uw drogist discounter HG groene aanslagreiniger kant.

Groene aanslag verwijderaar - terrastegel vernieuwer - 5 liter - kant en klaar - groene aanslagreiniger - Terrastegel reiniger 1 2695. Het resultaat is na 36 uur zichtbaar. Klaar is toegelaten in overeenstemming met het artikel 9 van het koninklijk besluit van 8 mei 2014 betreffende het op de markt aanbieden en het gebruiken van biociden.

Het product kan ook worden gebruikt op muren daken balken en andere oppervlakken. HG heeft verschillende producten voor het verwijderen van groene aanslag waaronder HG groene aanslag kant en klaar. Voor een optimaal resultaat mag het tot 8 uur na toepassen niet regenen.

Klaar toepassen bij droog weerVoor een optimaal resultaat mag het tot 8 uur na toepassen niet regenen. Na behandeling met dit middel tegen groene aanslag is het oppervlak voor maanden perfect beschermd tegen algengroei. HG groene aanslagreiniger Verwijdert de bekende grauwe groene sluier of beter gezegd algengroei van terrassen paden muren daken bielzen potten en grafzerken.

HG groene aanslagreiniger kant en klaar. De reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden goed beschermd is tegen algengroei. HG Groene Aanslagreiniger kant.

HG groene aanslagreiniger kant en klaar gebruiksaanwijzing. Is een gebruiksklaar product voor het snel en gemakkelijk behandelen van terrassen balkons ed. Pak het direct aan met deze kant en klare gieter van HG.

De HG Groene aanslagreiniger kant-en-klaar 5L is een schoonmaakmiddel die de bekende grauwe groene sluier of beter gezegd algengroei van terrassen paden muren daken bielzen terra cotta potten grafzerken etc. Gebruik HG groene aanslagreiniger. HG groene aanslagreiniger verwijdert groene aanslag en bestrijdt micro-organismen zoals algen en mos.

Met name ideaal voor verticale oppervlakken zoals bijvoorbeeld muren schuttingen deuren pergolas etc maar ook voor kleinere oppervlakken zoals kleine terrassen balkons plantenbakken en beelden. Na het aanbrengen is de algengroei binnen 36 uur verdwenen. De reiniger voor groene aanslag van HG verwijdert de grauwe groene sluier van algengroei.

Met name ideaal voor verticale oppervlakken zoals bijvoorbeeld muren schuttingen deuren pergolas etc maar ook voor kleinere oppervlakken zoals kleine terrassen balkons plantenbakken en beelden. Is een gebruiksklaar product voor het snel en gemakkelijk verwijderen van groene aanslag voor het behandelen van terrassen balkons ed. Klaar gelijkmatig op het oppervlak totdat.

HG groene aanslagreiniger kant. De groenige vlekken verdwijnen binnen 36 uur. Biologisch afbreekbaar en ongevaarlijk voor gras en planten.

HG groene aanslagreiniger kant. Breng de oplossing daarna aan met een gieter of plantenspuit. Spuit HG groene aanslag.

Geschikt voor onder andere terrassen paden en schuttingen. De reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden beschermd is tegen algengroei. Is een gebruiksklaar product voor het reinigen van groene aanslag.

HG Groene Aanslagreiniger concentraat - 1 Liter - voor 200m2 2 1595. De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. De groene aanslagreiniger is klaar voor gebruik en niet schadelijk voor gras en planten.

Pas de groene aanslagreiniger toe bij droog weer en bij voorkeur in een periode waarin de eerste 2 dagen geen regen wordt verwacht. Geschikt voor onder andere terrassen paden en schuttingen. HG groene aanslagreiniger kant.

HG Groene AanslagreinigerHG groene aanslagreiniger verwijdert groene aanslag en bestrijdt micro-organismen zoals algen en mos. Gebruiksklaar moet niet verdund worden. Na behandeling met dit middel tegen groene aanslag is het oppervlak voor maanden perfect beschermd tegen algengroei.

De HG groene aanslagreiniger is geconcentreerder en geschikt voor terrassen paden muren daken en tegels. HG Doet wat het belooft. Deze spray is een effectief middel voor verwijderen van groene aanslag van schuttingen deuren en pergolas.

De reiniger is niet schadelijk voor. HG groene aanslagreiniger kant en klaar. Klaar - 500 ml - 2 Stuks.

Is een gebruiksklaar product voor het reinigen van groene aanslag. Deze verpakking bevat 5l HG groene aanslagreiniger kant. Deze reiniger bevat 5 liter en is geconcentreerd.

En dankzij de handige sproeikop is de fles direct te gebruiken als gieter. De behandelde oppervlakken hoeven niet geschrobd enof nagespoeld te worden. Deze reiniger bevat 5 liter en is kant-en-klaar direct te gebruiken dus.

Na het aanbrengen is de aanslag binnen 36 uur verdwenen. Toepassen bij droog weer. Het te behandelen oppervlak moet droog zijn.

HG tuin groene aanslagreiniger 5 liter verwijdert grauwe groene aanslag van potten paden terrassen muren daken enzovoort. Bestel HG voordelig bij Internetdrogisterij.


Hg Nl Pages 1 24 Flip Pdf Download Fliphtml5



Hg Groene Aanslagreiniger 2 Liter Hg 123schoon Nl



Hg Groene Aanslag Reiniger Review Youtube



Hg Groene Aanslagreiniger Kant Klaar Da



Hg Groene Aanslagreiniger Kant Klaar Da



Hg Groene Aanslagreiniger Kant Klaar Voor Snelle Makkelijk Reiniging



Hg Groene Aanslagreiniger Kant En Klaar 5l Kopen Schoonmaakmiddelen Karwei



Hg Groene Aanslagreiniger Reinigingsmiddel 1 L Hg Groene Aanslagreiniger Handleiding



Kb Groene Aanslagreiniger Concentraat 1 L Kopen Bij Hornbach



Hg Groene Aanslagreiniger Kant Klaar Huishoud Kluswijs



Popular Posts

Groene Aanslag Tegels Verwijderen Met Strooizout

Kind Rok Groen Plisse

Groene Boekje Facq Homeopathie

Best Hotels In Cornwall

Gemeenteraadsleden Groen In Gent

Ikea Tapijt Rond Groen

Groene En Rode Smiley

Horizon City Hotel Rhodos