Groene Dop Mazouttank Kopen

Deze borgpinnen voorkomen dat de mazoutdop nadien kan afgeschroefd worden. Het laten keuren van uw mazouttank of stookolietank is wettelijk verplicht in Tessenderlo.


Mazouttanktoebehoren Overvulbeveiliging Stookolietanktoebehoren Tanktoebehoren Groene Dop Rode Dop Oranje Dop Kenplaatje Mazouttank Stookolietank Gasolietank Keteldeksel Overvulbeveiliging Nitrilrubber


Wil je een enkel- of dubbelwandige mazouttank.

Groene dop mazouttank kopen. Sluit de dop af en schroef nadien de groene dop op de nieuwe afsluitbare mazoutdop. Groene oranje of rode dop. Het doel van een mazouttank keuren of controleren is om de bodemverontreiniging tot een minimum te herleiden.

Enkel tanks met zon groene dop mogen nog worden bijgevuld. U dient enkel nog de stekker in 220V te steken en u kunt meteen uw voertuigen tanken. Daarbij worden ook huidige en toekomstige controledatum op de tank genoteerd alsmede ons erkenningsnummer.

Niet gekeurde tanks dienen volgens de VLAREM-regelgeving buiten gebruik. Feb 17 2021 Als de mazouttank helemaal in orde is. Na de keuring van je mazouttank ontvang je een wettelijk conformiteitsattest.

Er komt dus meer bij kijken dan je op het eerste gezicht denkt. Vervuilde mazouttank Indien je tank te maken heeft met vervuiling of bezinksel op de bodem kan dit de werking van de verwarmingsinstallatie verstoren. Schroef de groene dop van de tank.

Fiche rechthoekige tank 9700 tot 19500L. Als je mazouttank niet conform de wet is mogen we niet leveren. Het resultaat van de controle levert een groene oranje of rode merkplaat op die aangebracht worden op de tank.

Elke gekeurde mazouttank beschikt over een geldig conformiteitsattest en een groene dop of kenplaat. Op de dop merkplaat of label staat het registratienummer van de technicus of deskundige die de controle uitvoerde en de datum van de laatste en de volgende tankcontrole. Als u wilt laten we u ook tijdig weten wanneer uw mazouttank herkeurd moet worden.

Zoals u vorige week in deze krant kon. Als de mazouttank geen defecten of gebreken vertoont en goedgekeurd is voor gebruik dan wordt dit vermeld in het attest. Deze tanks zijn werkelijk klaar voor gebruik.

De opslaginstallatie is wettelijk niet in orde maar de vastgestelde gebreken kunnen geen aanleiding geven tot verontreiniging buiten de houder. Het is ook aan hem om een aantal inlichtingen in te winnen en onderzoeksdaden te stellen. Ook de locatie van de mazouttank is een bepalende factor.

Raadpleeg onze technische fiches voor de specificaties. Wanneer je een mazouttank wil kopen zijn er heel wat zaken waar je rekening mee moet houdenKies je voor een bovengrondse of ondergrondse stookolietank. We zijn erkend keurder van stookolie- of mazouttanks in Zele en deelgemeenten en leveren u na positieve controle de zogenaamde groene dop n gelijkvormigheidsattest af.

In de volksmond spreekt men in het geval van een goedgekeurde tank ook wel over een groene dop. Een groene dop zonder deze gegevens is waardeloos en de tank dient beschouwd te worden als niet gekeurd. Niet gekeurde tanks dienen volgens de VLAREM-regelgeving buiten gebruik te worden gesteld.

Prijs groene tanks 1340 tot 9400L. Niet alleen de verkoper maar ook de koper heeft een informatieplicht. Na de keuring van uw stookolietank zorgen we voor een groene dop merkplaatje en bijbehorend certificaat.

Daarbij worden ook huidige en toekomstige controledatum op de tank genoteerd alsmede ons erkenningsnummer. Na de keuring van de mazouttank zal de erkend technicus een groene dop of identificatieplaatje aan de vulmond bevestigen met de vermelding van zijn erkenningsnummer datum van controle en de datum van de volgende tankcontrole. Verwijder nadien de rest van de lengte van de borgpinnen.

De metalen mazouttank is robuust en neemt weinig plaats in. Prijs rechthoekige tank 1200 tot 9700L. Na de controle plaatst het keuringsbedrijf een groene oranje of rode afsluitdopmerkplaat op de mazouttank die aangeeft of de mazouttank al dan niet in orde is.

Als je mazouttank in orde is kunnen we jou op een veilige manier van mazout voorzien. Als er toch een lek zou ontstaan dan ben je verzekeringstechnisch niet aansprakelijk. Een groene dop op zich zonder conformiteitsattest heeft geen enkele waarde.

Deze dop of merkplaat vermeldt de datum van de controle de naam en het erkenningsnummer van de keuringsinstantie en de datum van de volgende. Als je je huis wilt verkopen bevordert een gekeurde tank de verkoop. Groen betekent dat de stookolietank is goedgekeurdOranje wil zeggen dat de tank nog zes maanden kan gebruikt worden waarna hij opnieuw moet worden gekeurd en worden hersteldRood tenslotte houdt in dat de stookolietank.

Schroef de afsluitbare mazoutdop op de tank. De stookolietank voldoet aan de wettelijke bepalingen en mag verder worden gebruikt. Apr 20 2008 groene dop mazouttank Hier kan je alle vragen kwijt over juridische financile en andere aspecten van echtscheiding 12 berichten Pagina 1 van 1.

Een bovengrondse dubbelwandige HDPE mazouttank is verkrijgbaar van 1340 tot 9400 liter. Je mazouttank is helemaal in orde. De kunststof mazouttank roest niet en is makkelijk zelf te plaatsen.

Sla nadien de beide borgpinnen in. We zijn erkend keurder van stookolie- of mazouttanks in Temse Elversele Steendorp Tielrode en leveren u na positieve controle de zogenaamde groene dop n gelijkvormigheidsattest af. Daarna krijgen ze van de erkende controleur een groene dop.

Voor tanksanering kunt u ook gebruik maken van de service van Tankmasters.


Verkoop Tankmasters



Mazouttank Verwarming Valcke



Groene Dop Voor Tank Ac Mazout



Wettelijke Verplichtingen In Belgie Bij De Verkoop Van Een Eigendom



Huis Met Mazouttank Verkopen Heb Je Al Aan Je Verplicht Attest Gedacht



Huis Met Mazouttank Verkopen Heb Je Al Aan Je Verplicht Attest Gedacht



Beveiliging Van Mazouttank De Afsluitbare Mazoutstop



34kpu2qvuf4nqm



De Mazouttank Laten Controleren Wetgeving Groupasol



Veelgestelde Vragen Over Mazouttanks All In Tank Service



Popular Posts

Groene Aanslag Tegels Verwijderen Met Strooizout

Kind Rok Groen Plisse

Groene Boekje Facq Homeopathie

Best Hotels In Cornwall

Gemeenteraadsleden Groen In Gent

Ikea Tapijt Rond Groen

Groene En Rode Smiley

Horizon City Hotel Rhodos